Teknik forex yang bagus

teknik forex yang bagus

Anda mestilah log masuk melalui broker laman web anda. Memperkenalkan Broker IB Individu yang berfungsi sebagai wakil atau ejen yang ditugaskan untuk membuat promosi dan membimbing pedagang tempatan mengikut negara masing-masing. Maklumat IB boleh didapati di broker laman web. Deposit tempatan dan pengeluaran Kemudahan menggunakan bank tempatan untuk melakukan deposit dan pengeluaran. Selalunya lebih cepat berbanding kaedah lain. Urusan antara pedagang dan IB biasanya menggunakan sms, whatsapp, skype, messenger yahoo dan lain-lain mengikut IB.

Tips, jika anda mampu, cuba pecahkan modal ke beberapa broker yang berbeza. Tujuannya adalah untuk mengurangkan risiko sekiranya ada broker yang digunakan mula bermasalah. Ia hanya sebagai langkah persediaan berjaga-jaga sahaja. Semoga membantu! Mungkin ada sedikit perbezaan menurut sesetengah broker.

Buka akaun dengan broker dan simpan maklumat penting seperti no. Atau kita ni jenis Swing Trader? Ada untuk scalping, ada juga hanya sesuai untuk ayunan. Walaupun begitu saya rasa masih bertuah, teknik forex yang bagus, kerana pernah kena sekali sahaja. GainscopeFx Gainscope atau FXDD adalah broker yang boleh menjadi andalan bagi pedagang yang menggunakan teknik scalping secara terus-menerus. Deposit tempatan dan pengeluaran Kemudahan menggunakan bank teknik forex yang bagus untuk melakukan deposit dan pengeluaran urusan. XM Broker XM adalah salah satu broker yang bagus untuk scalping dan didirikan sejak tahun sebagai tanda tersendiri yang berada di bawah dagangan Trading Point Holdings Ltd dan berpusat di Siprus. Trader Cabinet Merupakan tempat yang anda uruskan perkara yang berkaitan dengan akaun forex anda. Setiap broker ada kelebihan dan kelemahan masing-masing.



Pelaksanaan perdagangan dan penyebaran kurang memberi kesan kerana saya berdagang jangka panjang. Tak semestinya broker yang saya senaraikan di sini sahaja terbaik. Terdapat banyak lagi broker yang bagus di luar sana. Tetapi anda kena uji sendiri atau tanya sesiapa yang pernah menggunakannya. Setiap broker ada kelebihan dan kelemahan masing-masing. Ada yang sesuai untuk scalping, dan ada yang hanya cocok untuk trading swing. Buatlah pilihan mengikut kesesuaian teknik atau strategi yang anda gunakan.

IB akan menerima arahan untuk memproses pengeluaran anda. RM akan dipindahkan ke akaun bank anda. Buka akaun dengan broker dan simpan maklumat penting seperti no. Dapatkan maklumat dari IB anda mengenai perkara seperti:

Buka Sekarang Broker yang dah lenyap penipuan Prime4x - Satu-satunya broker yang menyalahi undang-undang yang pernah menipu saya. Huh, noob betul saya masa tu, pilih broker ikut siapa bonus paling besar. Nak bezakan broker real vs penipu pun belum tahu lagi. Walaupun begitu saya rasa masih bertuah, kerana pernah kena sekali sahaja.

Ada juga rakan yang pernah kena lagi teruk. Broker baru ForexMart Kesimpulan Terpulang kepada anda untuk membuat pilihan kerana setiap orang mempunyai keperluan yang berbeza.

Ini biasanya mengambil masa sehari bekerja kadang2 dalam beberapa minit je. Pemberitahuan e-mel akan dihantar jika sudah diluluskan. Proses no. Maklumat akaun ada diberikan dalam e-mel. Kriteria pemilihan broker forex Untuk mencari broker yang boleh dipercayai memerlukan satu senarai semak tertentu. Ini antara beberapa perkara penting yang perlu diambil perhatian dalam pemilihan broker: Sudah berapa lama menjalankan perniagaan?




teknik forex yang bagus

Adakah sokongan membantu? Ada wakil IB tempatan? Adakah spread rendah dan berbaloi? Apakah jenis akaun yang ditawarkan? Ada akaun Islam? Berapa tahap leverage? Ada syarat untuk scalping? Ada menawarkan perkhidmatan lain? Perkara lain berkaitan dengan broker Ini adalah beberapa perkara yang sering ditanya tentang FAQ berkaitan broker. Istilah yang digunakan kadang kala mengelirukan kerana berlainan mengikut broker. Tetapi masih merujuk kepada perkara yang sama. Trader Cabinet Merupakan tempat yang anda uruskan perkara yang berkaitan dengan akaun forex anda.


Sebaiknya gunakan IB yang sama ketika membuat deposit dan pengeluaran untuk mengelakkan sebarang kesulitan. Bagaimana cara urusan dijalankan?

Cara yang digunakan adalah berbeza mengikut broker dan IB prosedur. Boleh guna perbankan dalam talian, mesin deposit atau di kaunter bank. Anda menghantar bukti transaksi kepada IB bersama dengan maklumat terperinci akaun anda. IB akan membuat semakan dan pengesahan. Pengeluaran Anda membuat permintaan pengeluaran USD melalui kabinet akaun di broker laman web atau meminta langsung kepada IB.

Daftar akaun trading dengan pilihan broker di broker laman web rasmi. Kemudian anda akan dapat email mengenai akaun anda ada broker juga memerlukan email pengesahan, hanya klik link dalam email yang diberikan.